Fodboldskole

FODBOLDSKOLE 2016

I uge 26 afholder Nord-Als Boldklub DBU"s fodboldskole på banerne ved Nordals Idrætscenter.

I omegnen af 60 børn i alderen 8-15 år vil i løbet af ugen drible, finte, sparke og ikke mindst have det sjovt med bolden. Der er altså lagt op til en uge med græs på knæene, masser af spil og tekniske øvelser.

Frivillige instruktører

Vanen tro drives fodboldskolen af frivillige kræfter fra Nord-Als Boldklub. Skoleleder er den erfarne Bjarne Østergaard, som assisteres af den ligeså erfarne Søren Sørensen. Instruktørerne er alle godkendt af DBU og har alle sammen enten spiller, træner eller ledertilknytning til Nord-Als Boldklub. Skolelederne fortæller at det er meget eftertragtet at være instruktør på skolen i Nordborg, hvorfor det på ingen måde har været svært at finde frivillige instruktører.

Alle dage på fodboldskolen kører fra kl. 9-15, inklusiv frokost – og frugtpauser. Alle deltagere modtager udover en sjov og lærerig uge, et Adidas spillersæt, en drikkedunk og en Select fodbold.

FAKTABOKS

DBU’s Fodboldskoler i 2016 er for børn og unge født årgang 2001-2008.

Som udgangspunkt er DBU’s Fodboldskole 2016 for børn født i årgang 2001-2008. Denne nedre aldersbegrænsning er besluttet ud fra et fagligt synspunkt. I udgangspunkt er der med aldersbegrænsningen taget hensyn til både børn og trænere, således at der er afstemt i forhold til mængde og intensitet i træningen over de fem dage fodboldskolen varer.

Vi er dog bekendt med at børn i nogen tilfælde (ofte dem der er født først på året), spiller på hold med årgang 2008 fordi de allerede er startet til fodbold. For at tilgodese dette, kan børn fra årgang 2009 født i januar, februar og marts undtagelsesvis få lov at deltage på DBU’s Fodboldskole.

Hvor og hvornår

Vi tilbyder DBU’s Fodboldskoler hos værtsklubber geografisk fordelt over hele landet i folkeskolernes sommerferie fra uge 26 til 31. Du kan finde den DBU Fodboldskole som nærmest dig, her.

DBU’s Fodboldskoler foregår i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.

DBU og værtsklubberne er ikke behjælpelig med transport til og fra skolerne, og er derfor ikke ansvarlig for eventuel aflevering og afhentning af deltagerne.