Bliv sponsor

BLIV SPONSOR I NB

SPONSOR

Alle typer sponsorater og støtte, store som små, er hjertelig velkommen i NB.

Med et sponsorat bliver virksomheden synlig, som en virksomhed der støtter det lokale idræts- og kulturliv og samtidig har sponsoratet også en generel PR og reklame værdi for virksomheden, på lige fod med en annonce i avisen.

Det at blive sponsor i den lokale sportsforening handler om at støtte de unge og gamle i deres sunde interesse for sport - i vores tilfælde fodbolden.

Passiv støtte

Det er ikke kun sponsorater der kan støtte arbejdet og dermed give alle mulighed for at dyrke idræt i NB.

NB har også en aftale med OK benzin. Vis du tilmelder dig denne ordning med OK benzin, så for klubben et beløb pr. liter benzin du tanker, du mærker det ikke og vi er glade for støtten – en gratis passiv støtte.

Annoncering i Sporten

NB's klubblad Sporten udgives og omdeles 4 gange om året, til ca. 450 hustande og ligger desuden også tilgængeligt i klubhuset samt elektronisk på NB's arkivportal.

Der findes flere størrelser annoncer, ligesom der enten kan laves en samlet annonce pakke for alle 4 årlige udgivelser eller enkeltstående annoncering i et eller flere udgivelser - alle til en aldeles attraktiv pris.

Sponsorkontakt

Thom Jørgensen