Om NB

OM NB

De yngste er 5 år, de ældste over 60. NB har hold i alle rækker.

Der spilles turneringskampe, pokalkampe, venskabskampe og holdene sendes til stævner og cups i ind– og udlandet.

Ønsker du flere oplysninger om Nord-Als Boldklub kan du hente dem på hjemmesides øvrige sider eller kontakte formanden Jesper Larsen på mobil nr. 4055 0759

UNGDOMSAFDELINGEN

NB har hvert år mellem 20 og 25 hold i turneringen.

Spillerne er drenge og piger, og kan være i alderen mellem 5 og 18 år.

Udendørssæsonen for ungdomsspillere starter normalt i begyndelsen af april og slutter i oktober.

De fleste hold træner 2 gange om ugen og spiller deres turneringskampe i weekenden, eller som aftenkamp en hverdag.

Når turneringen er færdigspillet, trænes og spilles videre i haller. Her trænes en gang om ugen og ”rigtige” kampe spilles i turneringer eller ved stævner.

Du kan læse meget mere om NB- ungdomsfodbold på klubbens hjemmeside, hvor du bl.a. finder oplysninger om træningstider, kontingent eller afdelingens generelle politik vedrørende ungdomsfodbold.

Du er også velkommen til at kontakte ungdomsformanden

Jørgen Bundgaard på mobil nr. 4024 3408 hvis du har spørgsmål om ungdomsfodbold i NB.

Seniorafdelingen

Kvindeholdet deltager normalt med 1 hold i 7-mands rækken. En gang ugentligt er der turneringskamp samt træning for damerne,fordelt på henholdsvis mandag og onsdag.

Sæsonen strækker sig fra medio marts til ultimo september. Herefter spilles der indendørsfodbold en gang ugentligt.

Herrerne har altid 2 til 3 hold med i turneringen.

Udendørssæsonen går fra primo februar til ultimo oktober, og der er træning 2 gange ugentligt (tirsdag & torsdag) samt turneringskamp i weekenderne. Umiddelbart herefter påbegyndes indendørssæsonen, hvor der trænes 1 gang ugentligt.

Flere oplysninger om afdelingen kan du finde på klubbens hjemmeside, men du skal ikke være et sekund i tvivl om, at mottoet i afdelingen er:

Alle er velkomne og det er sjovt at spille seniorfodbold i NB!

Kontaktperson: Klaus Kjærgaard mobil 2061 1887.

Oldboysafdelingen

Afdelingen deltager med 3 hold i turneringen:

Oldboys, Veteraner og Superveteraner.

Man kan spille oldboys fodbold når man er fyldt 32 år, og så længe ”man har lyst”!

Hjemmekampene spilles på banen ved Havnbjerg Skole som aftenkampe på hverdage.

Kontakt: Klaus Tonnesen på mobil nr. 5122 1768

NB er mere end "bare" fodbold

Nord-Als Boldklub er også andet end kampe og træning. Klubben arrangerer, kurser, udflugter, holdfester,

familiedag, klubfester og m.m., som f. eks.

Lottospil

NB’s populære lottospil afholdes hver onsdag kl.18.30 i Havnbjerg Skoles aula.

Skolecup

Siden 1968 afholdes et indefodboldstævne for nordalsiske skoleelever.

NB-DAG

Hele ”NB-familien” inviteres efter sommerferien til en hyggelig lørdag eftermiddag ved klubhuset.

FEST-I-BY

Byfesten afvikles hvert år under Bededagsferien fra torsdag til søndag.

NB’s ”Pigecup”

Et populært udendørsstævne for piger i alderen 6 –14 år afholdes i august.

NB’s Fest i By Cup

For U10 drenge, et stærkt besat stævne for årgangen.

DBU’s fodboldskole i Nordborg

DBU’s fodboldskoler er meget populære. NB afholder hvert år en skole i børnenes sommerferie.

Klubbladet SPORTEN

NB’s populære klubblad udkommer 8 gange årligt til samtlige medlemmer og sponsorerne.

Hjælpebanken

Formålet med ”Hjælpebanken” er at skaffe klubbens ”i gang-sættere” hjælpere til deres arrangementer.

Club 22

Club 22’s medlemmer støtter NB med ”råd og dåd”.

Jesper Larsen

Formand i Nord-Als Boldklub